Bedst betalende job i finansverdenen i dag

Hvis du har en baggrund i økonomi og har en passion for finansbranchen, vil en grad i finansiering hjælpe dig med at få de bedst betalte job i denne lukrative industri. Men hvis du ikke har en avanceret grad i økonomi, kan du stadig forfølge praktikophold og finde et godt job i denne sektor. Praktikophold og job for nyuddannede er også tilgængelige. Her er de bedst betalte job inden for økonomi i dag.

Et job som intern revisor er en anden højtbetalt stilling i finansbranchen. Disse fagfolk undersøger og gennemgår virksomhedens processer og procedurer for at sikre overholdelse. Den gennemsnitlige løn for en intern revisor er $ 58,065 om året. Alle disse stillinger kommer med en række fordele og kan være givende for dem, der ønsker at forfølge dem. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for økonomi, skal du overveje en grad i regnskab.

Der er utallige muligheder, når det kommer til økonomiske karrierer. Afhængigt af rollen og virksomheden kan du tjene op til $ 105 om året. Hvis du brænder for tal, kan du overveje at arbejde som revisor eller revisor. Disse erhverv er givende og kræver stor teknisk viden. Ud over regnskab og økonomistyring er der mange andre lukrative karrierer inden for økonomi. Uanset om du foretrækker traditionelle finansjob, eller du hellere vil bruge en datalogisk grad, tilbyder finansiering en bred vifte af karrieremuligheder.

De bedst betalte finansjob kommer fra erhvervslivet, hvor du hjælper en virksomhed med at allokere kapital. Du refererer typisk til en leder, som rapporterer til CFO’en. I en lignende rolle kan du arbejde i et private banking-selskab eller i virksomhedens M&A. I corporate finance arbejder du for kunder, der har brug for banktjenester. Du hjælper virksomheder med at ansøge om lån og udføre tilbud. Til sidst kan du gå op til rollen som relationsadministrator.

Finansanalytikere arbejder med virksomheder for at analysere deres økonomi og anbefale de bedste måder at investere penge på. De analyserer historiske data om virksomheder og aktiemarkedet og udarbejder investeringsplaner og holder sig ajour med de nyeste forretningstendenser. På samme måde sørger finansielle undersøgere for, at finansielle institutioner er sikre, og at deres lånepolitikker er retfærdige, og at de vil være i stand til at returnere dine penge efter behov. Finansielle eksaminatorer har brug for en bachelorgrad eller en beslægtet grad i erhvervslivet eller finansiering.

Hedgefondforvaltere kan tjene mellem $ 157,148 og $ 400 om året. Hedgefondforvaltere hjælper med porteføljeoprettelse og fører tilsyn med en gruppe investorer. Fordi hedgefonde er mere risikable end andre typer investeringer, skal hedgefondforvaltere holde øje med markedsforholdene og beskytte investorernes penge. Disse stillinger kræver typisk en bachelorgrad i økonomi, men de kan udgøre op til $ 175,000 årligt. Denne type økonomiske stilling kan være meget givende, men det er måske ikke det rigtige job for alle.