Hvad er et hjem forbedring lån?

Et hjem forbedring lån kan give dig den hjem, du ønsker. Søger for at øge værdien af din ejendom? Et hjem forbedring lån kunne være den nemmeste og billigste måde at foretage forbedringer af dit hjem.

Planlægger du en udvidelse til dit hjem, vil du gerne have termoruder, en ny vinterhave, terrasse eller et nyt varmesystem, eller er du virksomhed generelt op holde i dit hjem, men svært ved at betale for?

Et hjem forbedring lån kan godt give din løsning. Lånet kan tilbagebetales enhver sigt mellem 5 og 25 år, afhængig af din disponible indkomst og størrelsen af den egenkapital i den ejendom, som er at skabe sikkerhed for lånet. Med konkurrencedygtige priser og en hurtig beslutning kunne et hjem forbedring lån være lige, hvad du skal gøre det muligt at finansiere din drøm forbedringer.

Mere detaljerede oplysninger…

En UK hjem forbedring lån er en lave omkostninger, lav rente, lån billige, lav rente i dit UK ejendom. Som boligejer frigør det dig op til at gøre hvad forbedringer, du ønsker på din ejendom.

Med en UK hjem forbedring lån kan du låne fra £5.000 til £75.000 med lave månedlige afdrag.

En UK hjem forbedring lån er fantastisk, hvis du ønsker at hæve en stor mængde; har problemer med at få en usikrede lån; eller har en dårlig kredithistorie – du kan muligvis få en UK hjem forbedring lån, selv når du har været skruet ned om et usikret lån.

Få din drømmebolig uden at flytte hus med en UK hjem forbedring lån.

Flytte ejendom er dyrt – advokater, ejendomsmæglere, stempelafgift, nye boligtekstiler – listen synes at blive ved og ved. Og det meste af det er penge ned i afløbet. Hvorfor flytter hjem når du kan få en UK hjem forbedring lån og spar penge?

Med lave omkostninger, lav rente, billige, lav interesse UK hjem forbedring lån, du har råd til den udvidelse, nyt køkken eller badeværelse, udestue, anlagt have, istandsættelse du vil rette, hvor du er i dit eget hjem. Du kan tilføje værdi til din ejendom og gemme alle disse bevægelige omkostninger også.

En UK hjem forbedring lån kan hjælpe dig med:

Et nyt køkken eller badeværelse

En udvidelse eller loft konvertering

En udestue

Landskabspleje dit garden

Nye møbler

Du kan endda bruge den på ikke-house udgifter som en ny bil eller tilbagebetale kreditkort eller anden gæld.

Hjem forbedring lån satser er variable, afhængigt af status. Din månedlige afdrag vil afhænge af det beløb, lånt og sigt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.