Gæld konsolidering lån til et hjem ejer-3 ting at overveje

Hvis du vil konsolidere din gæld–og du ejer dit eget hjem–er du heldig! Hvis du er villig til at bruge dit hus som sikkerhed, har du en masse billige muligheder for konsolidering af gælden. Her er tre lån til at overveje:

Andet realkreditlån

Et andet realkreditlån er, i det væsentlige, en anden pant i et hjem, der allerede bærer et realkreditlån. Det andet realkreditlån tager en bagsædet til den første, så det er lidt mere risikabelt for långivere. På grund af denne yderligere risiko, anden realkreditlån normalt bære kortere vilkår her og højere renter. Men du kan bruge de penge, du låner fra et andet realkreditlån til at konsolidere din gæld i én betaling. Og selv om renten er typisk højere end dit første realkreditlån, er det normalt stadig lavere end den gennemsnitlige kreditkort eller personlige lån sats.

Hjem egenkapital lån

Et boliglån låner et engangsbeløb af penge fra egenkapitalen i dit hus-værdien af dit hjem minus det beløb, du i øjeblikket skylder på det. For eksempel, hvis dit hus er værdsat på $250.000, og du i øjeblikket skylder $200.000 på dit realkreditlån, du har $50.000 i egenkapitalen, som du kan låne. Det betyder, at du kan få et engangsbeløb i alt $50.000, som du derefter kan bruge til at betale anden gæld. Generelt er boliglåns renten en tendens til at være lav, og i mange tilfælde er de fradragsberettigede.

Egenkapital line-of-Credit primebanks.org

En Home Equity kreditlinje–også kendt som HELOC-er en form for revolverende lån. Ligesom en Home Equity lån, du låner fra egenkapitalen i dit hjem. Men i modsætning til en Home Equity lån, får du ikke et engangsbeløb af kontanter. I stedet, som en kreditlinje, kan du trække på det til enhver tid for ethvert beløb (op til dit begrænsede maksimum). HELOCs har generelt en tendens til at have lavere rentesatser end boliglån.

Selv om låntagning en anden pant eller ved hjælp af egenkapitalen i dit hjem kan være en enkel og billig måde at konsolidere din gæld, er det vigtigt at huske, at i alle disse tilfælde, dit hjem er sikkerheden for lånet. Så før du låner mod dit hjem, være sikker på at du vil være i stand til at foretage dine månedlige betalinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.