Farerne ved tænker alt for store og alt for bred

Planner før ham… Han sidder forvirret… tørrer sved af panden. Bekæmpe off en overvældende følelse af kombinerede frygt, undren, angst og ambition han langsomt vender gennem siderne som han ure uret optælling af timer tilbage i dag. Tyve-fire af dem-tyve-fire timer om dagen er alt, hvad han har. Hvordan skal han bruge dem?
Skulle han slutte website lanceringen, der er så tæt på at være afsluttet, eller skal han arbejde på e-bog, der er sikker på at genopbygge den svindende balance i hans bankkonto?
Hvis dette websted får indekseret inden udgangen af måneden, vil sikkert annoncekroner kompensere for den software programmør han hyret til produktudvikling, men uden penge produktlancering ikke vil ske. Hvis han ønsker at e-bog færdig han bliver nødt til at gøre det selv, er ingen penge tilbage til at outsource det. Domænet for den indholdswebsted er ved at udløbe. Skal han give den eller forny det?
Fortvivlet, han beslutter at tage en weekend ud. Måske vil lidt fritid hjælpe ham til at tænke mere klart.
Internetmarketing er så fyldt med mulighed for og det er stadig under udvikling, så hele tiden nye muligheder for at tjene penge online opstår. Det er så nemt at blive fanget i potentiale, starter et nyt projekt, før en tidligere udsendelse er afsluttet, beslutte, at en ny idé er bedre end en gammel en…
Resultatet er at blive økonomisk belastet, motivationally fejlplaceret og fysisk og psykisk slidt ud, alt imens varetagelse af intet.
Hvert projekt du forfølge krav fokus og dedikation. Hvis du vil gøre det ske, har du til at begå ressourcer, både tid og penge, og se det igennem.
Efterhånden som nye ideer og muligheder opstår notere dem, men ikke gå ud på en tangent, forsøger at bringe dem ud i livet, når du allerede har fået alle dine jern i ilden. Tænkning for stor og for bred fører til at sprede dig selv for tynd og i sidste ende, at fiasko i e-business.
Tænk over det et øjeblik. Hvis du stræber efter at åbne en mursten og mørtel lydpotte butik i din by, vil du endda overveje at købe ind i en restaurant franchise før butikken blev etableret?
Ikke sandsynligt. Hvorfor?
Fordi åbning en lydpotte butik og en vil restaurant samtidig lægge for meget af en efterspørgsel på dine ressourcer – både din tid og din økonomi. Mens det kan være lettere og billigere at starte på online markedsføring venture, svarer den koncentration, der kræves. Så altid tage det i betragtning og din succes er sikker på at udfolde sig foran dine øjne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.