Et hjem ansvarlig lånekapital – er det For dig?

Friværdi lån er ofte udråbt som løsningen på så mange ting – giver dig adgang til penge hjem reparationer eller forbedringer, en måde at konsolidere gæld, finansiere en pludselig familie nødsituation, eller endda en måde at starte en investeringsportefølje. Der er en masse at tænke over, om, før du går og tilmelde dig den første hjem ansvarlig lånekapital du se.
Et hjem ansvarlig lånekapital er ligesom en anden pant på dit hjem. Hvis dit hjem er i øjeblikket værd $130,000, og du har et pant mod det for $70.000, har du $60.000 af egenkapital tilgængelige. Nogle hjem ansvarlig lånekapital kan tillade dig at låne op til 80% af din boligs værdi, andre kan gå højere i særlige omstændigheder. I dette eksempel, vil du kunne låne en anden $34.000 som et hjem ansvarlig lånekapital og stadig har kun lånt 80%.
Så er det første skridt at få en rimelig god idé om, hvad dit hjem er værd på markedet. Din venlige ejendomsmægler kan hjælpe med dette, men vær opmærksom på at nogle gange de kan puste værdi i håb om at få din virksomhed. Du kan også kigge på hvad prisen lignende huse tæt ved har solgt for. Eller du kan betale en kvalificeret vurderingsmand til at vurdere dit hjem.
Nu har du et startbeløb, kan du arbejde ud af, hvor meget du har i dit hjem egenkapital. Andre vigtige tallet at træne er, hvor meget du skal bruge til hvad formål, du har i tankerne. Forhåbentlig der arbejder sig for at være mindre end den disponible egenkapital! Det er endnu bedre, hvis det er mindre end 80% af de disponible aktiver.
På dette punkt er det vigtigt ikke at rive. Det kan være alt for let at sige, ja, jeg har $50.000 tilgængelige og jeg virkelig kun behøver $30.000 til at udføre reparationerne, så hvorfor ikke låne $40.000 og blæse resten på en ferie? Husk – jo mere du låne, jo mere det vil koste dig i afdrag. Det er meget nemt at låne for meget, blot for at finde dig selv kæmper for at opfylde betalingerne og måske endda at miste dit hjem.
Du skal også beslutte, hvilken type af hjem ansvarlig lånekapital du ønsker. Der er to hovedtyper – et lukket ende lån og en kassekredit. Lukkede ende lån er dybest set det samme som en standard hjem realkreditlån-du låne beløbet for en nærmere fastsat periode, og foretage betalinger over tid til gradvist at betale balancen.
En kassekredit på den anden side er som at have et kreditkort med en stor grænse. Nogle banker vil kræve du til minimum betalinger hver måned, andre kræver kun betalinger, hvis du er på din grænse. Enten måde, lånet vil kun være for en nærmere fastsat periode, og i slutningen af, vil du enten nødt til at udvide tidsperioden eller refinansiere lån med en långiver. Denne form for facilitet kan være nyttig, hvis du er disciplineret med dine penge, men hvis du er typen person hvis credits kort er altid på deres grænser, det ikke kan være en god idé overhovedet at få adgang til sådan en stor mængde af kredit.
Næste, du skal finde ud af, hvor længe du ønsker at låne penge til. Dette vil variere afhængigt af hvor mange penge du låntagning, type af hjem ansvarlig lånekapital og hvor meget du har råd til at betale. Der er masser af gode pant regnemaskiner online, der kan hjælpe dig med at træne dette. Hvis låne pengene over 5 år til et lukket ende lån betyder, at du ikke vil kunne opfylde betalingerne, så se hvis spreder lånet bliver 10 år mere overkommelig for dig. Du vil betale mere i det lange løb, men i det mindste du standard ikke på dit lån.
Når du ved hvad du vil, er det tid til at gå og finde det! Det kan være værd startende med banker anbefalet af venner og familie – i det mindste de vil være i stand til at give feedback på deres erfaringer. Du kan også shoppe rundt online, på udkig efter de bedste tilbud.
Endelig, når du har valgt lån du ønsker og er klar til at gå videre, gøre to ting. For det første, tjekke for gebyrer. Bankerne er klar over behovet for at være konkurrencedygtige, og vil ofte undgå opladning op foran gebyrer derfor. Men det er fantastisk hvad kan være skjult i det med småt på en kontrakt. Så Læs alle lån dokumenter grundigt inden underskrivelsen. Hvis du kan, får kontrakten forklarede til dig af din juridiske rådgiver.
Friværdi lån kan være et fantastisk værktøj, når de anvendes korrekt. Gør dit hjemmearbejde først, find det lån, der passer bedst til hvad du ønsker, og go for it. Bare sørg for du ikke over Bliv eller signere dokumenter, der vil give dig mareridt for evigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.