5 kriterier at få dit hjem lån realkreditlån godkendt

Hvorfor får nogle mennesker deres boliglån realkreditlån godkendt i en leg, mens andre kæmpe sig gennem med hikke? Hvad er de differentiering faktorer mellem et program og en anden? Hvad långivere ser på, når de evaluerer du?
I virkeligheden afhænger at få dit hjem realkreditlån godkendt af hvordan din baggrund matcher listen af kriterier fastsat af långiveren. Selv om disse regler, at de har ikke altid helt hårdt og hurtigt, lån program officer ikke omstrejfende for langt væk de retningslinjer, han eller hun har fået. Overflødigt at sige, ansøgere bør i bedste fald præsenterer sig selv som kreditværdige kreditorer og har den passende dokumenteret poster som bevis herpå.
Tro eller ej, långivere har et pointsystem for aspekter af din baggrund, at de evaluerer. Følgende er områder, hvor du vil blive undersøgt på:
1. beskæftigelse historie
Du må have været i beskæftigelse i ikke mindre end 2 år i træk inden for samme branche. Dette viser, at du har kapacitet til at fastholdes i en fast stilling, og ikke hoppe fra én opgave til en anden. Långivere ser for stabilitet og sammenhæng, så godt de kan, og din beskæftigelse historie er et godt grundlag at evaluere deres evne til at generere indkomst til at finansiere din pant.
2. kredit historie
Den næste indikator for din kreditværdighed er din kortfristet gæld, alias dit kreditkort regninger. Det er ok at have nogle gæld på dit kreditkort, men du skal vise en historie af rettidig betaling. Bortset fra at, viser for meget gæld på kreditkort med kreditlinjer fuldt udnyttet de mulige evne til at betale for gæld. Derfor, mindst seks måneder før du ansøger om et lån, ville det være bedst at rydde op din kortsigtet gæld så meget som muligt.
3. forpligtelser
Størrelsen på din indkomst dikterer mængden af ansvar du kan støtte. Som en tommelfingerregel fastsætter långivere, at en persons samlede månedlige betalinger til forpligtelser ikke må overstige 42% af hans eller hendes månedlige indtjening. Med dette omfatter passiver i alt kreditkort gæld, billån, studielån, eksisterende realkreditlån eller børnebidrag kollektivt. Det betyder, at for at kvalificere sig til dit boliglån realkreditlån, skal du reducere dit månedlige afdrag på gæld til det punkt, som er acceptabel af långiveren.
4. cash og aktiv reserver
Et andet aspekt til at vise, at du har råd til dit boliglån realkreditlån er at give bevis for, at långiver på mængden af kontanter og likvide aktiver, som du besidder. Mindstereserverne, du har skal være tilstrækkelige til at betale mindst 2 måneder af månedlige afdrag til afdrag på realkreditlån. Nogle långivere gå selv til omfanget af at kræve 6 måneder værd af reserver for at kvalificere.
5. eksisterende boliger afdrag
Endelig, hvis du allerede har eksisterende bolig udlejning betalinger, der bør ikke være nogen sent tilbagebetalinger til disse inden for de seneste 12 måneder. Det igen viser dine prioriteter som en ansvarlig lejer og er tilstrækkeligt bevis for, at långiver at du potentielt vil være en ansvarlig låntager så godt.
Nogle ansøgere, der kan ikke dokumentation for deres boliglån realkreditlån programmer bør kompensere ved at stille dokumenter, der vil bidrage til at bevise sig selv som ansvarlig løn masters. Disse kunne være betalinger indtægter af utility regninger, telefonregninger eller endda Bilforsikring, som er nyttige dokumenter skal bruges til at bevise, at du faktisk kreditværdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.